Kutatás / Research

Ez a blog egy tematikus gyűjtést végez a lebegés témában, elsősorban művészeti megközelítésben. ///////////////////////////////////////////////////////// This blog is created with the aim to collect information about levitation, primarily in an artistic approach.

HTML

William Lamson (USA) Sublunar 2005-2006

2009.05.03. 00:00 | szvet | komment

William Lamson amerikai művész munkája magába foglalja a fotó, a videó a szobrászat és a performance eszközeit. Egy aktuális interjúban azt nyilatkozta: „A munkám megcélozza a férfiasság kérdéseit, amatörizmust, tudományt, játékot és a személyes hősiességnek a gyakorlatiatlan keresését, amik kísérik ezeket a témákat, írja. Én az amatőr karaktere iránt érdeklődöm, az iránt a személy iránt, akit motivál a tevékenység és egy vágy iránti szerelem, megvalósítani, de korlátozza a testi és műszaki szaktudás. Ennek a karakternek a kutatásán keresztül a munkám emberi küzdelemmel és azzal foglalkozik, hogy hogyan hozunk létre jelentést ezen keresztül.”
 
William Lamson is an American artist whose work includes photography, video, sculpture and performance. In a recent interview, he writes: “My work addresses issues of masculinity, amateurism, science, play and the quixotic quest for personal heroism that accompanies these subjects. I am interested in the character of the amateur, the person who is motivated by love for the activity and a desire to achieve, but is limited by a lack of physical and technical expertise. Through the exploration of this character my work deals with human struggle and how we create meaning through it.”
 
 
 
 

 

süti beállítások módosítása